Bijuterii cosmetice, colectia de Craciun

Un cadou cum nu se poate mai deosebit: crema 100% naturala, hidratanta, in borcanele pictate cu drag! Culorile sunt speciale pentru sticla, drept urmare nu se vor lua la spalat. Fiecare borcanel e unic!
















In borcanele veti gasi crema hidratanta pentru toate tipurile de ten, o crema inteligenta care intuieste de ce are pielea nevoie. Reechilibreaza tenurile cu probleme, hraneste tenurile obosite, hidrateaza tenurile deshidratate.
Ingrediente:
Untul de shea bio sau untul de Karité este hidratant intens, ajuta la reinnoirea pielii, confera factor de protectie UV, protejeaza impotriva frigului si stimuleaza sinteza de colagen (care previne ridurile si alte semne de imbatranire). Este recomandat tuturor tipurilor de ten.
Uleiul de jojoba bio controleaza secretia de sebum, are proprietati asemanatoare sebumului pielii umane, este non-comedogenic, echilibrant, emolient, hranitor si catifelant. Este recomandat tuturor tipurilor de ten.
Uleiul de macadamia bio ajuta la prevenirea îmbatranirii premature a pielii, are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbtie rapida si textura usoara. Reechilibreaza tenul gras si mixt. Regenerant, emolient, antioxidant. Este recomandat tuturor tipurilor de ten.
Uleiul de migdale bio este un ulei fin, emolient, delicat, hranitor si calmant, recomandat pentru orice tip de piele, in special cea uscata, ideal si pentru pielea sensibila sau fragila.
Uleiul esential de geraniu 100% natural este un ulei esential cu efect de armonizare atat la nivel cutanat, cat si psihic. Echilibreaza chimia proprie tenului uscat sau gras, confera suplete si elasticitate pielii. Veritabil parfumant nobil.       
Intr-un cuvant, un cadou perfect!                            
Pret: 30 lei/30 ml, 40 lei/50 ml, 45 lei/100ml.

Review:
http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2012/12/tu-ce-daruiesti-de-craciun.html

2 comentarii:

  1. borcanelele arata minunat... o prietena mi-a spus ca le-a vazut la targ la MTR si a ramas impresionata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Simona. Pe cat de frumoase au iesit borcanelele, pe atat de buna e si crema dinauntru :) Urmatoarea editie de borcanele pictate in martie!

    RăspundețiȘtergere