Catalog cu cadouri corporate Craciun 2014

De ce iubim Craciunul?
Pentru ca e singura zi din an in care nu trebuie sa fii cuminte pentru a primi cadouri. Pentru ca ne duce cu gandul la zapezile de altadata, cand viata era mai simpla. Pentru ca e singura sarbatoare care ne face sa ne simtim generosi si recunoscatori in acelasi timp.
Catalog produse Craciun Handmade Sister.pdf


Din toate aceste motive, Craciunul trebuie luat cat se poate de in serios. Fie ca oferim daruri ca persoane fizice sau in numele companiei noastre, cadourile pe care le alegem trebuie sa reflecte concomitent propriile noastre gusturi, dar si personalitatea celui pentru care le achizitionam. Altfel spus, prietenul, ruda, partenerul sau angajatul nostru trebuie sa stie de indata ce deschide pachetul ca acesta provine de la noi, nu de la altcineva, si ca nu am luat primul lucru care ne-a cazut in mana, ci am studiat piata cu atentie, am chibzuit cu grija si am ales un cadou unic, special pentru el.

Tocmai de aceea exista acest catalog. Pentru a va usura alegerea, ajutandu-va sa lasati in inimile celorlalti o amintire de neuitat, cu efort si cu cheltuieli minime. Vezi gasi in paginile catalogului idei de cadouri handmade pentru cei dragi, dar si produse sau pachete cu produse pentru angajati sau parteneri. Pentru ca fiecare iubeste in felul lui Craciunul, toate aceste sugestii sunt personalizabile. Produsele din acest catalog sunt inspirate de motivele traditionale bine stiute. Brazii de Craciun, Steaua din colindele copilariei, Craciunitele sau oamenii de zapada sunt la prezenti la apel, ca in fiecare an. Dar nu lipsesc nici motivele neconventionale, prezente deja, de-a lungul anului, in gama de produse Handmade Sister, sau realizate special pentru acest moment special - Craciunul!

Suntem cu totii diferiti, drept urmare, e firesc ca si cadourile pe care le oferim sa fie diferite, adaptate firii si aspiratiilor noastre, nu produse in serie, iesite de pe o banda rulanta. Altfel spus, cadourile pe care le oferim dau masura pretuirii ce le-o purtam celor dragi noua. Pentru ca sunt pictate manual de mine, Cristina Olaru, artizan handmade, niciun produs nu e identic cu celalalt, drept urmare, aveti garantia ca daruiti un cadou unicat! Le-am mesterit pe fiecare in parte pentru ca, asemenea multora, iubesc Craciunul si datorita cadourilor: facute cu suflet si daruite cu suflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu