Globuri de Craciun - Colectia corporate

De cele mai multe ori, cand vine vorba de cadouri corporate, produsele personalizate sunt la mare cautare, si e firesc sa fie asa. De aceea am creat aceasta colectie de globuri, cu un mesaj de Craciun conceput special pentru partenerii de afaceri, in care poate fi integrat numele oricarei firme* din lume.

* Exceptie fac societatile de avocatura cu peste 10 asociati in denumire (daca nu cumva si pentru acelea s-ar putea gasi o solutie prin esalonare, ca globuri sunt berechet!)


Text: Firma noastra va ureaza Craciun memorabil, An Nou Profitabil!





Glob din sticla termorezistenta (mult mai resistenta decat sticla normala si mult mai usoara - un glob cantareste in jur de 35-40g), diametru: 10 cm, pictat manual in culori speciale pentru sticla, transparente - tip vitraliu.

Pret: 50 de lei/buc. (Pretul include globul, funda asortata, cutie alba de prezentare din carton alb lucios. Pretul NU include suportul de sticla care apare in unele poze.)

Culorile sunt foarte rezistente, chiar si in contact cu apa. Obiectele se pot sterge/curata cu o carpa moale si detergent bland sau produse destinate curatarii geamurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu