Globuri de Craciun - Colectia Traditii

Un Craciun fericit inseamna pentru cei mai multi un Craciun ca pe vremuri. Dar asta nu inseamna ca nu e loc de mai bine. Uite, omul de zapada, de pilda, sa nu fie si el la moda? Ce, el nu e om? Sau bradul de Craciun. De ce n-ar avea voie si el sa fie cochet? Ca doar e sarbatoare, iar de sarbatori, toata lumea se gateste cat de frumos poate.


 Poftiti la colectia Traditii” si faceti cunostinta cu omul de zapada mustacios si cu bradul intotdeauna elegant!















Globuri din sticla termorezistenta (mult mai resistenta decat sticla normala si mult mai usoara - un glob cantareste in jur de 35-40g), diametru: 10 cm, pictate manual in culori speciale pentru sticla, transparente - tip vitraliu.

Pret: 50 de lei/buc. (Pretul include globul, funda asortata, cutie alba de prezentare din carton alb lucios. Pretul NU include suportul de sticla care apare in unele poze.)

 Clopotel din sticla termorezistenta, 9 cm inaltime, 8 cm diametru la baza, pictat in culori speciale pentru sticla. Pret 50 lei/buc


 Glob lunguiet, lungime aprox. 9 cm, din sticla termorezistenta, pictat manual. Pret: 35 lei/buc

 Glob titirez, diametru aprox. 8 cm, din sticla termorezistenta, pictat manual. Pret: 35 lei/buc


 Glob din sticla termorezistenta, diametru 8 cm, pictat manual.
Pret: 40 lei/buc


Culorile sunt foarte rezistente, chiar si in contact cu apa. Obiectele se pot sterge/curata cu o carpa moale si detergent bland sau produse destinate curatarii geamurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu