Craciun prêt-à-porter: pachetele Handmade Sister de sarbatori

Desi imi place tare mult sa ma uit in vitrine si sa admir lucrusoarele frumoase din ele, niciodata nu mi-a placut sa ma duc la cumparaturi in cele cateva zile dinaintea Craciunului, cand toata lumea e pe fuga si cumpara ce se mai poate. Deciziile le iau greu oricum, dar sa mai fiu si contra timp! Ma apuca panica si ma gandesc ca o sa fiu un Mos Craciun incompetent sau, si mai rau, cu sacul complet gol, asa ca mi s-a intamplat nu o data sa ma  invart in cerc prin magazine fara sa ma pot hotari. De cativa ani buni, insa, ma pregatesc din timp si aleg pe indelete cadouri pentru cei dragi mie. Asta pentru ca stiu ca, daca vrei ceva deosebit, lucrat cu grija si migala, care sa mai fie gata si la timp, nu poti lasa treaba cadourilor pe ultima suta de metri: Craciunul e ceva mult prea serios pentru a fi luat à la légère!
Daca si voi imi impartasiti punctul de vedere, ne putem pregati impreuna de Craciun cu primele pachete de sarbatori Handmade Sister!
Rasfatul de la ora 5


Globuri 3D, Craciun ca-n filme!

Pentru ca stiu ca intotdeauna e loc de mai bine, anul acesta am refacut globurile 3D si Best Of de anul trecut, chemand in ajutor mai multe culori, incercand tot felul de combinatii, stiind una si buna: niciodata obiectele frumoase nu-ti pot aduce prea multa veselie! M-am jucat cu fondurile si cu personajele centrale ale globurilor, pana cand pisicuta, omul de zapada si bufnita au cazut de epuizare si m-au asigurat ca s-au jucat indeajuns.

Primiti, asadar, colectiile 3D si Best Of in straie noi: mai vesele, mai colorate, mai pline de viata. Voua care vi se pare combinatia cea mai potrivita?