Primul meu atelier de pictura pe ceramica


Pentru voi, cititoarele si prietenele mele dragi, nu e un secret ca, incepand de anul trecut, am pornit pe un nou drum, cel al atelierelor. Doar ca, pana nu demult, toate, dar absolut toate prezentarile pe care am fost invitata sa le sustin au fost dedicate exclusiv prepararii produselor cosmetice 100% naturale. Si cand zic ”pana nu demult”, vreau sa zic, de fapt, ”pana cand m-a sunat draga de Emilia de la McCann PR si mi-a propus sa sustin un atelier de pictura pe ceramica”. Si nu oricum, ci pentru cel mai mare client al meu de pana acum. Fireste ca am acceptat cu draga inima! 
Impreuna cu cursantii mei, am pictat tot felul de modele vesele de Craciun. De fapt, sunt atat de vesele, ca imi umplu inima de bucurie chiar si acum, in prag de primavara! La final, cursantii au plecat acasa cu canile pe care le-au mesterit, iar eu, cu bucuria de a fi impartasit cu ei una din pasiunile mele, dar si cu aceste frumoase fotografii, pe care le impart cu drag cu voi.
















Un comentariu:

  1. Arta frumoasa care iti bucura privirea ,utila si-n formarea aptitudinilor artistice ale cursantilor ce iubesc frumosul.

    RăspundețiȘtergere