Colectia galbena ca soarele


In Egiptul Antic, galbenul era culoarea aurului si, la fel ca pretiosul metal, se credea ca e o culoare nepieritoare si indestructibila. 
Daca si colectia mea ar fi nepieritoare, trebuie sa marturisesc ca nu m-ar deranja defel, dar pana una-alta, as fi mai mult decat multumita daca v-ar fi pe plac voua, cititoarele si prietenele mele! 

Colectia albastra ca cerul


Dragele mele, va prezint o noua colectie de martisoare din lut! Inspirate din traditii, adaptate la prezent, martisoarele mele sunt perfecte de 1 martie, dar se pot purta tot anul. 

Colectia rosie ca focul


Dragele mele, faceti cunostinta cu prima mea colectie de martisoare din lut! Inspirate din traditii, adaptate la prezent, martisoarele mele sunt perfecte de 1 martie, dar se pot purta tot anul. 

Catalog cu cadouri de 1 martie

Si iata ca bate din nou la usa primavara: afara e soare si frumos, mai ca-ti vine sa scoti pantofii si tinutele de vreme buna la plimbare! Asa ca acest catalog vine numai bine. In el, veti gasi noile mele martisoare, gandite cu drag pentru voi. Acestea pot fi purtate la inceput de primavara, ca acesorii pentru tinutele voastre, dar si tot restul anului. Pandantive, brose si cercei, din lut, sticla si metalice, martisoarele mele se pot purta la piept sau la urechi, dar mai ales in suflet, intregul an!
Cadourile mele de 1 martie sunt destinate atat unor clienti corporate, cat si rudelor si celor dragi. Iar daca va atrag atentia acele texte in care nu se regasesc nici preturi, nici detalii despre materialele utilizate sau dimensiuni, nu intrati in panica: pe langa noile mele colectii de produse handmade de sezon, veti gasi, in acest catalog, si cele mai frumoase poezii dedicate primaverii, culese de mine special pentru voi.

Catalog primavara 2015.pdf

Pentru vizualizare optima, apasati butonul "Fullscreen".

O primavara asortata cu raze de soare, zambete si bucurii va doresc!

Primul meu an in librariile Carturesti


Tin minte si acum toamna anului 2000, cand m-am mutat in Bucuresti. Totul era nou, iar in aer plutea o senzatie de urgenta imposibil de tradus in cuvinte. Bucurestiul se asternea in fata mea, invitandu-ma sa-l descopar cat mai degraba. I-am ascultat chemarea, cu nesatul pe care doar la 18 ani il poti avea.