Bijuteriile care aduc vremea frumoasa in suflet

Pentru ca primii mei cercei de primavara s-au bucurat de o primire cum mai calduroasa nici ca se putea, m-am gandit sa suplimentez si sa diversific stocul de bijuterii pictate. Cata bucurie incape intr-un cabochon de sticla, sper sa-mi ziceti voi. Eu mi-am facut datoria si am incercat sa inghesui cat mai multa :)
Va prezint, cu mandrie, recunosc:


Primii mei cercei de primavara


Am pandit-o zile in sir. Primavara, sprintara cum o stiti, nu statea locului deloc. Dar nici eu nu sunt o vanatoare de culori oarecare, asupra acestui fapt sper ca suntem de acord! Incetul cu incetul, i-am invatat tertipurile, iar restul a fost o formalitate: am prins-o si am imortalizat-o, sub un frumos cabochon de sticla. Asta pentru inceput.
Apoi, m-am tot gandit: ce sa fac cu ea? Delicata ca o caprioara, primavara ma astepta, curioasa si ea sa afle care-i va fi soarta. Ei, aici am a va multumi voua, care mi-ati adus aminte de pandantivele mele de anul trecut, vorbindu-mi de ele mai frumos decat as fi putut eu sa le pictez vreodata. Am plecat urechea la ce mi-ati zis voi, asa ca nu e de mirare ca din primaverile mele miniaturale s-a intrupat noua mea colectie de cercei!

Flori de dantela si matase

La inceput a fost sticla, pe care am pictat-o de fiecare data cu aceeasi pasiune si pe care am descoperit, la un moment dat, ca o pot fauri chiar eu, dupa pofta inimii, cu ajutorul unor mesteri sticlari. Apoi, am explorat cu entuziasmul oricarui nou inceput posibilitatile pe care le ofera delicata si eleganta ceramica. Anul acesta, am constatat cu uimire ca imi pot fauri eu singura bijuteriile mele din lut, un material pe cat de maleabil, pe atat de rezistent. Fiecare noua descoperire a fost un pas inainte, tocmai de aceea ma bucur sa va anunt ca, incepand cu aceasta primavara timpurie datatoare de elan si voie buna, deschid un nou capitol. Cel in care intru in lumea minunata a materialelor textile. Partenere in aceasta calatorie imi vor fi dantela si matasea. Alaturi de ele, inarmata cu pensulele si cu culorile mele speciale pentru textile, am pasit intr-un univers care m-a uimit mai ales prin versatilitate. Prin multitudinea de combinatii si culori pe care le pot alege, dantela si matasea imi ofera prilejuri nelimitate de a da glas pasiunii mele. Va invit cu drag sa le descoperim impreuna!

Colectia verde-codru


A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti, colectia rosie ca focul. De frumusetea ei, s-a auzit peste mari si tari, iar asta multi petitori i-a adus. Cu toate acestea, surorile ei niciodata n-au pizmuit-o; nici n-ar fi avut de ce, caci nici lor nu le lipseau pretendentii. Impreuna cu colectia turcoaz ca apa paraului, colectia galbena ca soarele si colectia albastra ca cerul, au trait impreuna surorile toate, in pace si intelegere, sub acelasi acoperis. Ultimul capitol al povestii mele? Colectia verde-codru, mezina familiei:  

Colectia oranj, ispititor melanj


Dragele mele, iata-ne ajunse la cel de-al saselea si penultimul capitol din povestea mea de primavara, ale carei personaje principale sunt bijuterile din lut! Inspirate din traditii, adaptate la prezent, vesele si colorate, accesoriile mele cu tente portocalii sunt perfecte de 1 martie, dar se pot purta tot anul!

Colectia rosu si negru, nuantele amurgului


Dragele mele, va prezint prima colectie de bijuterii din lut stendhaliene din lume :) Inspirate din traditii, adaptate la prezent, vesele si colorate, accesoriile mele in culori elegante si totodata frapante sunt perfecte de 1 martie, dar se pot purta tot anul!

Cadouri de Sfantul Valentin si Dragobete, mesterite cu suflet, daruite cu dragoste!

Anul acesta, mi-am zis ca n-ar strica sa folosesc mai mult rosu in mestererile mele! Si cum modelele cu inimi sunt un pretext cum nu se poate mai potrivit pentru proaspat luata mea hotarare, am exersat, am analizat si au trecut de controlul calitatii dupa cum urmeaza:



Colectia turcoaz ca apa paraului


Va place turcoazul? Eu una marturisesc ca ma dau in vant dupa el. Tocmai de aceea, am gandit aceasta noua colectie de martisoare-bijuterii din lut. Inspirate din traditii, adaptate la prezent, vesele si colorate, accesoriile mele cu tente de turcoaz sunt perfecte de 1 martie, dar se pot purta tot anul!

Primul meu atelier de pictura pe ceramica


Pentru voi, cititoarele si prietenele mele dragi, nu e un secret ca, incepand de anul trecut, am pornit pe un nou drum, cel al atelierelor. Doar ca, pana nu demult, toate, dar absolut toate prezentarile pe care am fost invitata sa le sustin au fost dedicate exclusiv prepararii produselor cosmetice 100% naturale. Si cand zic ”pana nu demult”, vreau sa zic, de fapt, ”pana cand m-a sunat draga de Emilia de la McCann PR si mi-a propus sa sustin un atelier de pictura pe ceramica”. Si nu oricum, ci pentru cel mai mare client al meu de pana acum. Fireste ca am acceptat cu draga inima!